top of page
Abstract Curves

Tuotteet

NK Beautyssa on käytössämme kasvohoidoissa laadukas ammattikosmetiikkasarja BDR,

jonka tuotteita on myös kotikäyttöön myynnissä, jolloin saamme parhaimman mahdollisen tuloksen.

 

BDR on saksalainen medikaalisen tason ihonhoitosarja, joka on niin tehokas, että sen avulla päästään lopputuloksiin, jotka ovat verrattavissa pistoshoidoilla saavutettaviin tuloksiin. 

BDR on ainutlaatuinen yhdistelmä metodologiaa, aktiivisia ainesosia ja teknologiaa,

joilla saadaan aikaan huikeita tuloksia. 

BDR:n laajasti testatut, mutta helppokäyttöiset hoidot ja tuotteet saavat tehokkaasti ja vaivattomasti aikaan tuloksia, joita haluat. Teknologian ja ainesosien yhdistelmä aktivoi ihon luonnollisen uudistumisprosessin ja on tästä syystä tehokas apu lukuisiin iho-ongelmiin. Metodi on maineensa ansiosta levinnyt jo yli 30 maahan ennätysajassa kauneushoitoloiden sisä- ja ulkopuolella. 

 

Jalkahoidoissa käytämme kotimaista Tampereella tehtyä luonnonkosmetiikkasarjaa Made in 7 Heaven. Heidän jalkahoitolinjansa Secret Forestin pääraaka-aineeksi on valittu männynneulasuute, joka on pohjoisen luonnon tehokas, hoitava ja hyvin siedetty tehoaine. Männynneulasuute on antiseptistä. Se estää ja hoitaa ihon infektioita ja hillitsee ihoärsytystä sekä toimii luonnollisena aineenvaihduntaa vilkastuttavana aineena. Männynneulasuute ei ole yhtä herkistävä kuin pihkavoide, sillä se ei sisällä luonnonhartsia. Osittain juuri männyneulasuutteen vuoksi tuotteiden tuoksumaailma on raikas ja metsäinen. 

Lisäksi käytämme jalkahoidoissa suosittuja tuotteita Iloiset varpaat sarjalta. 

bottom of page